Steekproef - BSO Bus

Om het vervoer met de BSO Bus zo veilig mogelijk te maken, zijn afspraken gemaakt waar je als kinderopvangorganisatie aan moet voldoen. Het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang heeft opdracht gekregen steekproeven uit te voeren om dit te toetsen. Op deze pagina vind je algemene informatie over de afspraken. Specifieke informatie over de steekproeven, lees je in deze toelichting.

Kinderopvangorganisaties die zijn geselecteerd om deel te nemen aan de steekproef leveren de onderstaande gegevens aan. De bestanden kun je uploaden via het onderstaande formulier óf versturen via WeTransfer of als Zip-bestand naar info@waarborgfondskinderopvang.nl. Als je de bestanden verstuurd naar het e-mailadres, dien je alsnog het webformulier te doorlopen i.v.m. de benodigde gegevens. Geef bij de opmerkingen aan dat je de bestanden hebt verstuurd via WeTransfer of via e-mail.

  • Een overzicht van de standaard veilige route(s) per geselecteerde BSO Bus - Bekijk de checklist
  • Een rechtsgeldig ondertekende verklaring dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van de veilige routes én dat de bestuurders minimaal 18 jaar zijn en de rijvaardigheidstrainingen succesvol hebben afgerond - Onderteken deze verklaring

LET OP: Als er binnen jouw organisatie twee of meer BSO Bussen zijn geselecteerd, dan kun je het formulier voor al deze BSO Bussen in één keer invullen.

Heb je inhoudelijke vragen over de steekproef of heb je hulp nodig bij het aanleveren van de gegevens voor de steekproef? Neem contact met ons op via 085-1303893 of stuur een e-mail naar info@waarborgfondskinderopvang.nl.

Steekproef BSO Bus

Ik wil het formulier invullen voor meerdere BSO Bussen

Let op: Het voertuigidentificatienummer is niet het kenteken, maar het nummer dat begint met XRZNBABAXMN gevolgd door zes cijfers. Vul het voertuigidentificatienummer s.v.p. volledig in.


Algemene gegevens

Algemene gegevens


Upload hier het overzicht met veilige routes

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, zip.
In de vastgelegde veilige route(s) heb ik genoemd waar onveilige wegen of situaties zijn, zoals een druk kruispunt zonder verkeerslichten. Ik heb concreet beschreven hoe het veiligheidsrisico op deze punten ondervangen wordt:

Zorg dan dat er nog een toelichting wordt toegevoegd. Beschrijf welke mogelijk onveilige situatie niet vermeden kan worden en waarom niet. Beschrijf daarnaast concreet hoe het veiligheidsrisico op deze punten ondervangen wordt. Bekijk hier een voorbeeld hoe een andere kinderopvangorganisatie dit heeft aangepakt. 


Upload hier de Verklaring Veilig Gebruik BSO Bus

Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, zip.

Overige opmerkingen en input voor de steekproef

CAPTCHA