Abonnementen

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang heeft 2 soorten abonnementen. Een helpdeskabonnement, waar je onbeperkt algemene vragen kunt stellen aan onze experts en een uitgebreider ondersteuningsabonnement. Bij het ondersteuningsabonnement krijg je naast toegang tot de helpdesk, ook toegang tot het Virtueel Kinderdagverblijf, waarin de actuele wet- en regelgeving voor je op een rijtje staat. Én krijg je korting op onze cursussen, workshops, webinars en aanbod vanuit de markt. 

Hieronder staan de verschillende abonnementen en tarieven verder toegelicht. Ben je werkzaam voor een kinderopvangorganisatie? Dan kun je jouw organisatie aanmelden voor een abonnement. Ben je werkzaam voor een andere organisatie, wil je meer weten over de verschillende abonnementen of heb je maatwerkondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op.

Helpdeskabonnement

  • Toegang tot de helpdesk

 

 

Kinderopvangorganisaties: € 250,- per jaar

Abonnee worden

Ondersteuningsabonnement

  • Toegang tot de helpdesk
  • Toegang tot het Virtueel Kinderdagverblijf
  • 30% korting op cursussen, workshops en webinars

>> Bekijk hier het actuele aanbod

Kinderopvangorganisaties: € 400,- per jaar

Abonnee worden

Virtueel Kinderdagverblijf

Hoe richt je jouw kinderdagverblijf in? Wat mag wel en wat niet van de wetgever? In het Virtueel Kinderdagverblijf vind je alle actuele wet- en regelgeving voor kinderopvangaccommodaties. Je navigeert eenvoudig van de ene naar de andere ruimte en kunt ook op specifieke wet- en regelgeving zoeken. Zo zijn onder meer de Arbowet, het Bouwbesluit, ergonomie-eisen en de Ministeriële regeling kwaliteitseisen kinderopvang opgenomen. Om het virtueel kinderdagverblijf te kunnen bekijken, heb je een ondersteuningsabonnement nodig.

 

> Naar het Virtueel Kinderdagverblijf