Alle bijeenkomsten tot aan zomervakantie uitgesteld of aangeboden als webinar

Vanwege de maatregelen die de Rijksoverheid heeft getroffen omtrent het bestrijden van het Coronavirus worden alle workshop(reeksen) en cursussen die gepland stonden tot aan de zomervakantie uitgesteld of aangeboden als webinar. Omdat onbekend is hoe de komende maanden er uit gaan zien, geldt dit ook voor de bijeenkomsten ná 1 juni. Mede omdat wij ons ten zeerste beseffen hoe belangrijk ieders tijd én gezondheid de komende periode is bij de uitvoering van het werk en bij de enorme inzet die nu van een ieder uit onze sector gevraagd wordt.

De workshop 'Inzet Pedagogisch beleidsmedewerker & coach in uw organisatie' wordt nu ook aangeboden als webinar. Meer informatie hierover volgt. Voor de overige workshops en cursussen is een webinar vanwege de inhoud niet optimaal. Voor deze bijeenkomsten wachten we de ontwikkelingen omtrent het virus af en plannen nieuwe data in op het moment dat de situatie dat toe laat. Het streven is om ook de workshop 'Inzet Pedagogisch beleidsmedewerker & coach in uw organisatie' een nieuwe plek op de agenda te geven. Houdt in alle gevallen deze website en onze Social Media kanalen in de gaten. Deelnemers die zich reeds voor een workshop(reeks) of cursus hebben ingeschreven ontvangen automatisch bericht. 

In de tussentijd zitten ook wij niet stil en ondersteunen we de sector waar we kunnen. Heeft u een vraag, behoefte aan ondersteuning of wilt u gewoon eens sparren over de hele situatie en de gevolgen voor u en uw organisatie? Aanstaande maandag delen wij ons aanbod voor ondersteuning met betrekking tot de gevolgen van deze Coronacrisis op onze website en via onze Social Media kanalen. 

Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn.

We hopen van harte dat de rust snel zal wederkeren en we elkaar kunnen treffen! 

26/03/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd