Basis webinar ´Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach (IKK en VE) in de organisatie´

Per 1 januari 2022 is de inzet van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach VE verplicht voor kinderopvangorganisaties waar Voorschoolse Educatie wordt aangeboden. Deze inzet komt bovenop de uren van de pedagogisch beleidsmedewerker en coach vanuit de Wet IKK. In deze basisworkshop nemen we jou in vogelvlucht mee in alle ins en outs rondom de functie van PBM en/of PC en de inzet binnen de organisatie (zowel vanuit de Wet IKK als vanuit VE).

Dus ben jij werkzaam als pedagogisch beleidsmedewerker en/of coach of ben jij als ondernemer, directeur of manager direct betrokken bij de inzet van deze functie? Dan is dit webinar iets voor jou!

We kijken naar de inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de afgelopen 3 jaar en kijken naar de extra ureninzet die dit jaar vanuit de VE verplicht is. Hoe zat het ook alweer met de implementatie van deze maatregel uit de wet IKK? Komt de pedagogisch coach binnen jouw organisatie tot zijn/haar recht? En hoe zet je de pedagogisch beleidsmedewerker langdurig in voor beleidsvoornemens? Tijdens deze webinar gaan we, volgens de uitgangspunten van de wet, praktisch met de invulling van de functies aan de slag. Hoe positioneer je de verschillende functies in de organisatie, hoe onderscheiden de rollen zich ten opzichte van elkaar en waar kun je gebruik maken van de synergie?

We leggen uit hoe het zit met de inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach VE en wat er van jou en jouw organisatie wordt verwacht per 1 januari 2022. We zijn benieuwd naar wat jij anderen hierin wil meegeven!  

Datum en tijd: maandag 7 maart 2022 van 09:30-12:00 uur
Doelgroep: (kleinschalige) kinderopvangorganisaties
Kosten: 50 euro per deelnemer excl. BTW

Het webinar vindt online plaats. 

Klik hier om aan te melden! 

Heb je deze workshop/webinar al gevolgd en heb je behoefte aan een verdieping? Dit jaar starten we met twee nieuwe workshops voor de pedagogisch beleidsmedewerker/coach. Lees hier meer over de workshop ‘Combinatierollen van een PBM/PC' en de workshop 'Maak jouw coachingsplan'.

22/12/2021 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd