Benchmark en Sectorrapport Kinderopvang jaarcijfers 2020

Ben jij ook benieuwd welke gevolgen COVID-19 in 2020 heeft gehad voor de financiële ontwikkeling van de sector en of dat overeenkomt met de cijfers van je eigen organisatie? Lever dan je jaarcijfers aan bij het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang en vul de vragenlijst in.

Nadat we alle jaarcijfers en vragenlijsten verwerkt hebben sturen we je een maatwerkrapport toe. Daarmee heb je inzicht hoe jouw financiële ontwikkeling overeenkomt met de sector en met organisaties die vergelijkbaar zijn met jouw organisatie.

Met het aanleveren van je jaarrekening aan het Waarborgfonds neem je ook deel aan het sectorrapport. Voor het 17e jaar brengen we een rapport uit wat inzicht geeft in de financiële ontwikkeling van de sector. Alle cijfers worden uiteraard anoniem verwerkt en zijn niet individueel herleidbaar.

> Lever hier je jaarcijfers 2020 aan! 

Heb je vragen over deelname? Óf wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker of je cijfers geschikt zijn. Laat het ons weten! Neem contact met ons op via info@waarborgfondskinderopvang.nl of bel naar Cora Mastwijk 06-83251750

Bedankt voor je hulp bij het verkrijgen van sectorinzicht!

 

Bekijk hier het sectorrapport jaarcijfers 2019

 

 

17/12/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd