Benchmark Kinderopvang 2017 gestart! 

Hoe gezond is uw kinderopvangorganisatie vergeleken met anderen? En hoe staat de gehele kinderopvangsector er financieel voor? Op deze en vele andere vragen krijgt u antwoord als u deelneemt aan de Benchmark Kinderopvang 2017. Pak uw jaarrekening van 2016 erbij en start direct!

Sectorrapport Kinderopvang
Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, BOinK, Voor Werkende Ouders en Waarborgfonds Kinderopvang hechten waarde aan inzicht in de financiële positie van de sector. De uitkomsten van de Benchmark worden daarom verwerkt in het Sectorrapport Kinderopvang. Een rapport vol feiten, cijfers en ontwikkelingen. Relevant voor u als ondernemer, maar ook voor overheden, financiers en andere stakeholders in de sector.

Vergelijkingsplatform
Daarnaast is het goed uzelf te vergelijken met andere kinderopvangorganisaties. Een succesvolle kinderopvangorganisatie met tevreden kinderen, ouders en medewerkers, heeft immers een financieel sterke basis nodig. Op basis van uw eigen invoer rekent het systeem belangrijke bedrijfsmatige kengetallen voor u uit. Het systeem vergelijkt deze vervolgens met een door u geselecteerde groep andere (anonieme) organisaties.

Gebruiksvriendelijker dan ooit
Aan het invoeren en vergelijken van uw cijfers zijn geen kosten verbonden, het kost u alleen tijd, die we zoveel mogelijk proberen te beperken. We hebben daarom dit jaar de vragenlijst sterk ingekort. U krijgt alleen vragen toegepast op uw activiteiten. U hoeft de vragenlijst niet in één keer in te vullen en bovendien kunt u de vragenlijst door meerdere medewerkers laten invoeren; u beheert uw eigen account. Zo verdeelt u de inspanning.

Start met vergelijken en doe mee aan de Benchmark Kinderopvang 2017: hét online vergelijkingsplatform voor ondernemers in de kinderopvang!

Planning
18 september 2017 – Start Benchmark Kinderopvang 2017
24 november 2017 – Einde Benchmark Kinderopvang 2017

Start benchmark

Heeft u nog geen inloggegevens ontvangen? Vraag ze dan hier aan. 

18/09/2017 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd