De Leergang Controlling Kinderopvang gaat dit najaar weer van start

Naar aanleiding van het succes van de eerste Leergang Controlling Kinderopvang in 2021 gaan Peter Kruijsen (Infinite Financieel) en Tony Weggemans (AYIT Consultancy) dit najaar een 2e editie organiseren. Een aantal docenten van Avans+ verzorgen het theoretische gedeelte, terwijl Peter en Tony voor het middagprogramma zorgen. Daarin is veel plaats voor actuele ontwikkelingen in de branche. Ook is er ruimschoots mogelijkheid te leren van collega's uit de branche.  Doordat er maximaal 12 deelnemers aan de leergang mee kunnen doen, kan ieders inbreng aan bod komen.

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Theoretisch: Management control, Internal Control, Soft controls, IT & Control & Corporate Governance
  • Praktijkgericht: Krachtenveld van de controller, Balanced Scorecard, Kostprijsmodel & Bedrijfscultuur kinderopvang

In totaal zijn er 5 bijeenkomsten (van telkens een dag). De eerste is op donderdag 17 december. Daarna is er in principe om de twee weken een bijeenkomst. Tijdens één van de bijeenkomsten gaan we op bedrijfsbezoek bij een organisatie in een andere branche. De leergang sluit af met een persoonlijke opdracht van de deelnemers.

Eén van de deelnemers van vorig jaar gaf kernachtig weer, waarom deze leergang voor controllers in de kinderopvang een unieke kans is de eigen professionele expertise verder te ontwikkelen: "Ik zou het aanbevelen omdat het je niet alleen goede basis informatie geeft over het vak controlling, maar  ook de tools om het vak uit te kunnen voeren. Zowel beginners alsmede mensen die langer in het vak zitten, kunnen er wat van leren.”

De leergang sluit af met een certificaat van Avans+ en biedt vervolgens toegang tot andere modules van Avans+. De leergang wordt centraal in Nederland gehouden.
Als je mee wilt doen aan deze uitdagende leergang of graag meer informatie wilt hebben, ga dan naar de website van Infinite.

28/06/2022 / Extern nieuws
Gerelateerd