Extra datum webinar: Hoe bepaal ik mijn uurprijs?

Hoe bepaal je als kinderopvangondernemer de juiste uurprijs voor het volgende jaar?

Het webinar “Hoe bepaal ik mijn uurprijs?” is bedoeld voor ondernemers die het tarief op een professionelere manier willen vaststellen en onderbouwen. Het webinar wordt dit jaar nog eenmaal georganiseerd op donderdag 11 november. We nemen jou mee in de vele aspecten die bepalend zijn voor het vaststellen van de juiste uurprijs. Denk aan: jouw gemaakte prognoses, de UPS (Unique Selling Points) van jouw organisatie, de prijsbepaling van jouw concurrenten, het wel/niet stijgen van het KOT-tarief of de loonkosten bij een nieuwe CAO, etc. Als ondernemer sta je elk jaar opnieuw voor de vraag: ‘Hoe bepaal ik nu de uurprijs die past bij mijn organisatie? Waar moet ik dan allemaal rekening mee houden? En welke afwegingen maak ik daarbij?’.

Het webinar richt zich op ondernemers van kleinere kinderopvangorganisaties. We gaan in op de economische en strategische afwegingen die je kunt maken bij het vaststellen van de nieuwe tarieven. Alle eerder genoemde aspecten komen aan bod. Er is volop ruimte voor het delen van ervaringen met de andere deelnemers en voor het stellen van vragen. Je leert ook hoe je het adviestraject met de oudercommissie doorloopt zonder weerstand, omdat je het nieuwe tarief kunt verklaren en verantwoorden.

Na dit webinar heb je een helder plan van aanpak om het opvangtarief vast te stellen.

Deze webinar is vernieuwd!
In de voorgaande jaren hebben we de workshop ‘Op weg naar een uurprijs’ georganiseerd. Hierbij lag de nadruk op het maken van een begroting. De workshop is vernieuwd en heeft een andere naam gekregen. We gaan in deze vernieuwde workshop dieper in op economische en strategische afwegingen bij het vaststellen van de nieuwe tarieven. Wil je juist weten hoe je een begroting maakt? Dan kun je het begrotingsmodel aanvragen via onze website. Het model wordt aangeboden in combinatie met een handleiding en een gratis webinar.

Data en locatie:                                                                          
11 november 10:00 uur - 12:30 uur | Webinar via Zoom

Doelgroep: Ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties
Workshopleider: Joost Koetsier
Kosten: Webinar €50,- excl. btw 

Klik hier om je aan te melden

Je kunt tot 1 week voorafgaand aan het webinar kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

 

18/10/2021 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd