Handreiking – aan de slag met uw begroting online!

Deze handreiking is gemaakt om uw bedrijfsvoering financieel inzichtelijk te krijgen. Zonder begroting kunt u geen onderbouwd prijsbeleid voeren en ook niet sturen op uw cijfers. Deze handreiking geeft u uitleg en praktische en eenvoudige tips, zodat u zelf aan de slag kunt met het samenstellen van uw begroting.Afbeelding_handreiking_begroting_.png

U maakt een begroting om inzicht te krijgen in uw opbrengsten en kosten voor het aankomend jaar. Het is daarom het beste om de begroting in de maanden augustus/september uit te werken, zodat u inzicht heeft welke uurprijs u moet hanteren. Deze uitwerking geeft u tevens een onderbouwing voor uw gesprek met de oudercommissie over de uurprijs.

Bekijk de handreiking hier!

Heeft u na het lezen van deze handreiking vragen? Neem dan gerust contact met ons op.  

Aan de slag met uw eigen begroting tijdens de workshop op weg naar een uurprijs voor 2020!
Volgt u blind het landelijk advies rondom de prijsverhoging, past u uw uurprijs aan op basis van wat de concurrenten doen of verhoogt u minimaal door angst voor het verliezen van klanten? Is de uurprijs van dit jaar te laag gebleken? Het is essentieel om de uurprijs vast te stellen aan de hand van een begroting. Tijdens deze workshop leert u hoe u een eigen begroting opstelt, op basis waarvan u uw uurprijs kunt bepalen en verantwoorden. Kijk hier voor meer informatie.

 

15/08/2019 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd