Handreiking – aan de slag met uw personeelsbeleid online!

De eerste handreiking staat voor u klaar!  Handreiking - Aan de slag met uw personeelsbeleid.png

Deze checklist is gemaakt om naast het personeelsbeleid te leggen. Om zo te controleren of er nog aanvullingen zijn om het beleid compleet te maken en hierdoor meer personeel te vinden, binden, boeien, bloeien & laten groeien.

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een optimale personeelsbezetting is de tijd die u stopt in de binding met uw personeel. Personeel dat zich goed verbonden voelt met uw organisatie, vertrekt minder snel en dit voorkomt personeelstekort.

Heeft u zelf in beeld hoe uw organisatie zich profileert? Wat zijn uw sterke kanten, wat is het imago en waar kunt u nog verbeteren? De handreiking staat boordevol handige tips en praktische adviezen.                                                                                                                   
Bekijk de handreiking hier!

Heeft u na het lezen van deze handreiking vragen? Neem dan gerust contact met ons op.  

Ondersteuning nodig?
In opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft het Waarborgfonds de komende twee jaar extra capaciteit om de sector intensief te ondersteunen bij de wet IKK. Wellicht heeft u een specifiek vraagstuk of wilt u juist eens met een onafhankelijke partij praten over de ingevoerde maatregelen? Wij komen graag kosteloos bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

12/08/2019 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd