Kennisgroep voor de startende kinderopvangondernemer

De aanmeldingen voor de kennisgroepen voor kleinschalige ondernemers, die begin 2021 starten, stromen binnen. Momenteel worden de groepen samengesteld op basis van een aantal criteria, waaronder het aantal ervaringsjaren van de deelnemers. Duidelijk wordt het dat er een aparte kennisgroep gestart zal worden voor startende kinderopvangondernemers. We hebben voor deze groep nog een aantal plekken beschikbaar!

Ben jij recent gestart of ga je binnenkort je eigen kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang opstarten? Dan is de kennisgroep voor de startende kinderopvangondernemer wat voor jou! In deze kennisgroep zit je met maximaal 8 ondernemers, die net als jij recent gestart zijn. Want we weten allemaal; bij het starten van je eigen opvang komt veel kijken.

Heb je alles rondom je beleid in orde? Wat kun je van de toezichthouder verwachten? Waar vind je goed en gediplomeerd personeel en hoe zet je hen effectief in? Hoe zit het met je tarieven en hoe flexibel wil je zijn voor de opvang voor ouders?

Bijeenkomsten

Je komt als groep 4 keer per jaar samen. Tijdens deze bijeenkomsten ga je aan de hand van een zelfgekozen onderwerp met elkaar aan de slag! Je spart met elkaar, deelt ervaringen en een specialist van het Waarborgfonds faciliteert de bijeenkomst en zorgt, eventueel aan de hand van een gastspreker, voor inhoudelijke verdieping waar je direct mee aan de slag kunt in je werk. Ook kun je bij de specialisten desgewenst aanvullende coaching aanvragen.

Spreekt jou dit aan?

Aanmelden voor de kennisgroep kan via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Sonja Sandbergen of Jiska Lennartz. Zij beantwoorden al je vragen.

Aanmelden

 

Tijdens de events houden wij rekening met de veiligheidsrichtlijnen omtrent corona. Hierdoor kan het zijn dat de bijeenkomsten in een online omgeving plaatsvinden.

Ben je geïnteresseerd, maar ben je geen ondernemer van een kleinschalige kinderopvangorganisatie? Het Netwerk Professionals Kinderopvang biedt vakgenoten van middelgrote en grote organisaties de gelegenheid om op een informele en inspirerende manier inzichten en ervaringen uit te wisselen over onderwerpen passend bij een van de kringen (Controllers, Facilitair, Inkoop en Marketing). Lees hier meer.

28/12/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd