Leergang Controlling Kinderopvang

Management Control, Soft Controls, Corporate Governance, Risicomanagement. Dat zijn termen uit de theorie van financial controlling. Kostprijsberekening, bedrijfscultuur kinderopvang, tariefbeleid, managementrapportages. Dat zijn termen uit de praktijk van de controller of financiële staf van een kinderopvangorganisatie. Beide kennisgebieden komen aan bod in de speciaal voor de financiële staf van kinderopvangorganisaties ontwikkelde “Leergang Controlling Kinderopvang”.

Tony Weggemans (AYIT Consultancy en Expert bij het Waarborgfonds Kinderopvang) en Peter Kruijssen (Infinite Financieel) zorgen voor het praktijkgedeelte. Docenten van Avans voor de theorie. De Leergang sluit af met een Avans+-certificaat. Wat zeiden je collega’s over deze Leergang? “Leerzaam en een goede manier om andere inzichten te krijgen en de ideeën van collega’s uit het veld te horen.” En “Het geeft een bredere kijk op het vak en handvatten waar je moet starten.”

Als het dus tijd is om je kennis en inzichten op het gebied van financial control weer eens op te frissen, maar dan wel in een praktijkgerichte context, klik dan op de button voor meer informatie.

Naar de website

 

21/09/2022 / Extern nieuws
Gerelateerd