Lerende netwerken voor managers in de kinderopvang

Kinderopvangtotaal | Utrecht

Een lerend netwerk bieden voor managers, dat is het doel van Lerend Netwerk Managers Kinderopvang (LNMK). In deze lerende netwerken kunnen managers in de kinderopvang elkaar ontmoeten, samen onderzoekend ontwikkelen, kennis en inspiratie delen en zo bijdragen aan de ontwikkeling van collega’s en organisaties. LNMK is een initiatief van de Maatschap van Duuren, van Zuylen & partners en Erimon en werkt nauw samen met het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang.

De LNMK-netwerken zullen bestaan uit maximaal zes deelnemers per netwerk en zullen een jaar lang samen optrekken. Dat geeft ruimte om elkaar te leren kennen als mens, manager en leider. Het doel van deze kleinschalige netwerken is managers verbinden, zodat er ruimte ontstaat voor onderzoek en ontwikkeling, maar ook voor het delen van worstelingen, missers en successen.

Lees hier het volledige bericht 

Ben je geen manager, maar ondernemer van een kleinschalige kinderopvangorganisatie en heb je ook behoefte aan een netwerk van gelijkgestemden die zichzelf en hun organisatie willen professionaliseren en hierin willen leren met en van elkaar? Het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang start begin 2021 met kennisgroepen voor ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties.

Meer informatie over deze kennisgroepen

09/12/2020 / Extern nieuws
Gerelateerd