Liquiditeitstekort als gevolg van de Coronacrisis

“Mijn kosten lopen door, terwijl mijn inkomsten als gevolg van de Coronacrisis dalen. Hoe kom ik deze periode door?” 

  • Heeft u (tijdelijk) minder inkomsten, doordat facturen later betaald worden?
  • Worden incasso’s gestorneerd of kunnen ouders niet betalen vanwege weggevallen inkomsten?
  • Beëindigen ouders hun plaatsingsovereenkomst en/of verliest u omzet omdat er minder aanvragen komen?

De Coronacrisis kan binnen uw organisatie leiden tot liquiditeitstekorten. Hoe houdt u uw liquiditeit op orde tijdens de crisis? Een tijdelijke werkkapitaalfinanciering is een goede optie om een liquiditeitstekort op te vangen en de aankomende periode te overbruggen.

Nieuw: Corona borgstelling
Doet u een aanvraag voor een werkkapitaal financiering bij uw bank, dan kunt u bij ons terecht voor een Corona borgstelling. De Corona borgstelling is één van de belangrijkste pijlers uit onze Corona ondersteuning. Door de borgstelling vangen wij het risico op voor uw bank. De bank gaat hierdoor sneller over tot het verlenen van een financiering en doet dit tegen gunstigere voorwaarden. We hebben voor het afgeven van een borgstelling voor deze specifieke situatie een snelle en vereenvoudigde procedure ingericht waarbij maximaal 100% dekking wordt geboden.

Heeft u de behoefte om met een specialist van het Waarborgfonds te overleggen wat in uw situatie verstandig is en/of wilt u meer informatie? Neem contact op met ons team Borgstellingen via 085 - 13 09 645 of stuur een e-mail naar info@waarborgfondskinderopvang.nl.

Klik hier voor meer details en het direct aanvragen van de Corona borgstelling

16/04/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd