Online financieel vragenuurtje voor de kinderopvangsector:

Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang organiseert wekelijks een online vragenuurtje. U kunt tijdens dit uur al uw vragen over financiën en bedrijfsvoering stellen. Het hoofdthema van het vragenuurtje is hoe bereid ik mij voor op moeilijkere marktomstandigheden en waar liggen mijn uitdagingen en kansen? Na dit uur zijn uw vragen beantwoord, heeft u tips en tricks ontvangen en bent u weer helemaal bij over de laatste actualiteiten en ontwikkelingen binnen de kinderopvangsector!

Hoe werkt het:
Meld u aan via deze pagina. U ontvangt een bevestiging en u kunt uw vragen alvast invullen of naar ons mailen info@waarborgfondskinderopvang.nl. U ontvangt een uitnodiging en uitleg om met Zoom in te loggen. Na een korte introductie staan er drie kinderopvangexperts voor u klaar. We houden de groep deelnemers klein (maximaal 6 deelnemers) zodat er alle ruimte is om de vragen te beantwoorden en onderling in discussie te gaan.

Voor wie:
Voor iedereen die in de kinderopvangsector werkt en goed op de hoogte wil blijven over wat er speelt in onze sector en voorbereid wil zijn op de gevolgen van de Coronacrisis. We delen de deelnemers in naar grootte van de organisatie. Er is een vragenuurtje voor organisaties tot 150 kindplaatsen en vanaf 150 kindplaatsen. Als meerdere deelnemers van een organisatie willen meedoen adviseren wij hen zich voor verschillende sessies in te schrijven.

Data en tijden: 

  • Woensdag 24 juni 10:00 uur - Tot 150 kindplaatsen                                            Aanmelden
  • Woensdag 1 juli 10:00 uur - Vanaf 150 kindplaatsen

Algemene voorwaarden: Deelnemers moeten werkzaam zijn in de kinderopvangbranche. U schrijft zich vooraf in voor deelname. We willen u kunnen zien en horen. U moet beschikken over een telefoon, tablet of laptop / PC met camera en microfoon. Log op tijd in zodat we tijd hebben om u te helpen met de techniek als dit nodig is. De online bijeenkomst duurt een uur met de optie tot een uitloop van 30 minuten.

Kosten:
We brengen een kostenvergoeding van euro 25,- excl. BTW per persoon in rekening.

U kunt tot 1 week voorafgaand kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Meld u hier aan! 

 

27/05/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd