Pedagogisch coachingsplan 2021

Heb je behoefte aan meer structuur in de aanpak van de pedagogisch coaching in jouw organisatie, maar ontbreekt de tijd en inspiratie om zelf een coachingsplan op te stellen?

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang stelt het format pedagogisch coachingsplan voor de pedagogisch beleidsmedewerker beschikbaar!

In dit format geven we je een denkrichting over hoe het beleid rondom de functie van pedagogisch beleidsmedewerker er uit kan zien. In je coachingsplan geef je aan hoe je voldoet aan de wettelijke kaders en vul je in hoe je de medewerkers coacht en waar de coaching over kan en mag gaan. Ook vind je in het coachingsplan een handige jaarplanner waar je je activiteiten en urenverantwoording in één oogopslag kwijt kunt.

Heb je interesse in het format?  

Klik dan hier om het op te vragen.

Heb je de workshop ‘Inzet pedagogisch beleidsmedewerker’ gemist, maar wel behoefte aan uitleg of extra ondersteuning bij de invulling van de rol? Onze specialisten staan klaar om je hierbij te helpen. Maak hier een afspraak waarin we in vogelvlucht de workshop met je doornemen en je ontvangt het format pedagogisch coachingsplan.

25/11/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd