Prognose kostenontwikkeling 2020 van Ayit Consultancy

Brancheorganisatie Kinderopvang | Utrecht | Utrecht

De Brancheorganisatie Kinderopvang (BK) en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) hebben dit jaar gezamenlijk opdracht gegeven aan Ayit Consultancy en MTH Accountants om weer een kostenprognose voor het komende jaar te maken.

De Kostenprognose 2020 is inmiddels gereed en voor kinderopvangorganisaties te gebruiken als richtlijn voor de eigen bedrijfsvoering en het eigen tariefbeleid voor komend jaar. Omdat er met de Rijksbegroting in september nog het één en ander kan veranderen, is de verwachting dat er na Prinsjesdag nog een update van de kostenprognose zal volgen.

Naast de kostenprognose zelf hebben Ayit en MTH een FAQ opgesteld die organisaties kan helpen bij de beantwoording van veel voorkomende vragen omtrent de prognose voor 2020.

Workshop – Op weg naar een uurprijs voor 2020
Bent u de kinderopvangondernemer die de uurprijs vaststelt aan de hand van een psychologische grens of aan de hand van wat de concurrent doet? Volgt u blind het landelijk advies rondom de prijsverhoging of verhoogt u minimaal door angst voor het verliezen van klanten? Is de uurprijs van dit jaar te laag gebleken? Het is essentieel om de uurprijs vast te stellen aan de hand van een begroting.

In september organiseert Waarborgfonds Kinderopvang workshops waar u leert hoe u een eigen begroting opstelt, op basis waarvan u uw uurprijs kunt bepalen en verantwoorden. Meer informatie of direct aanmelden, klik dan hier!

Kostenprognose Kinderopvang 2020

19/07/2019 / Extern nieuws
Gerelateerd