Sectorrapport Kinderopvang 2017 online

Vanaf vandaag bekijkt u hier het Sectorrapport Kinderopvang 2017! Een objectief en onafhankelijk rapport dat de financiële ontwikkeling van de kinderopvangsector weergeeft. Dit rapport is opgesteld aan de hand van de cijfers van 208 kinderopvangorganisaties die hebben deelgenomen aan de Benchmark Kinderopvang 2017. Het sectorrapport is vanaf nu voor iedereen gratis te downloaden.

sectorrapport kinderopvang.pngWaarborgfonds Kinderopvang zet zich al jaren in voor transparantie in de sector. Sinds 2011 doen we dit in de vorm van een benchmark. Dit jaar hebben we de benchmark en het sectorrapport weer kunnen organiseren mede dankzij commitment van Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, BOinK, Voor Werkende Ouders en VGOB.

Met het sectorrapport geven we kinderopvangondernemers, de politiek, financiers, ouders en overige maatschappelijke stakeholders inzage in feiten, cijfers en ontwikkelingen uit de sector.  Deelnemers aan de Benchmark Kinderopvang kunnen vanaf 18 december beginnen met benchmarken. Vergelijk via deze link hoe u er als organisatie voorstaat tegenover andere kinderopvang organisaties.

Download hier het Sectorrapport Kinderopvang 2017

18/12/2017 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd