Sectorrapport Kinderopvang Jaarcijfers 2018 online 

Voorblad - Sectorrapport Kinderopvang - 2018.pngVanaf vandaag bekijkt u hier het Sectorrapport Kinderopvang Jaarcijfers 2018! Een objectief en onafhankelijk rapport dat de financiële ontwikkeling van de kinderopvangsector weergeeft. Dit rapport is opgesteld aan de hand van de jaarcijfers van 222 kinderopvangorganisaties.

Het sectorrapport is vanaf nu voor iedereen gratis te downloaden. De belangrijkste kengetallen en percentages worden hierin weergegeven. Dit jaar is er in het rapport een aanvullende trendanalyse opgenomen gebaseerd op 189 jaarrekeningen en wordt de financiële ontwikkeling per omzetklasse weergegeven.

Het Waarborgfonds Kinderopvang publiceert al sinds 2005 jaarlijks het sectorrapport kinderopvang. Een onafhankelijk en objectieve analyse van de financiële ontwikkeling van de sector. Dit jaar hebben we het sectorrapport weer kunnen samenstellen dankzij 222 kinderopvangorganisaties en de inspanning van de Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, BOinK en Voor Werkende Ouders.

Met het sectorrapport geven we kinderopvangondernemers, de politiek, financiers, ouders en overige maatschappelijke stakeholders inzage in feiten, cijfers en ontwikkelingen uit de sector.

Bekijk het sectorrapport!

Ondersteuning nodig?
Mocht u naar aanleiding van het lezen van dit rapport vragen hebben of ondersteuning nodig hebben bij uw bedrijfsvoering? Of wilt u een persoonlijk gesprek plannen met een expert. Waarborgfonds heeft het komende jaar extra capaciteit om u te ondersteunen bij de implementatie van de Wet IKK. Klik hier om uw aan te melden voor een afspraak!

 

28/11/2019 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd