Sectorrapport Kinderopvang Jaarcijfers 2019 online

Vanaf vandaag bekijk je het Sectorrapport Kinderopvang met de jaarcijfers van 2019! Een objectief en onafhankelijk rapport dat de financiële ontwikkeling van de kinderopvangsector weergeeft, al voor het 16e jaar op rij. Het Sectorrapport is vanaf nu voor iedereen gratis te downloaden. De belangrijkste kengetallen en percentages worden hierin weergegeven.

Het Sectorrapport Kinderopvang geeft kinderopvangondernemers, de politiek, financiers, ouders en overige maatschappelijke stakeholders inzage in feiten, cijfers en ontwikkelingen uit de sector. Individuele kinderopvangorganisaties kunnen zichzelf op deze manier spiegelen met het gemiddeld sectorbeeld.

Dit rapport is opgesteld aan de hand van de jaarcijfers van 188 kinderopvangorganisaties. We bedanken al deze kinderopvangorganisaties voor hun deelname aan het Sectorrapport. We hebben het Sectorrapport weer kunnen samenstellen mede dankzij commitment van Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, BOinK en Voor Werkende Ouders.

Bekijk het Sectorrapport!

Zijn er naar aanleiding van het lezen van dit rapport vragen ontstaan of is er ondersteuning nodig bij (het professionaliseren van) de bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op!  

17/12/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd