Speel-Inn behaalt financieringsdoel van €600.000 via Crowdfunding

collin crowdfund en speel-inn.png

Voor de financiering van de overname van vier goed draaiende kinderopvanglocaties koos Kinderopvang Speel-Inn Groep ervoor een aanvraag in te dienen via crowdfunding-platform Collin Crowdfund. De gevraagde financiering van €600.000 werd binnen 28 dagen door 370 investeerders volgeschreven! Bekijk de crowfund pagina hier.

Steeds vaker worden financieringen verkregen via alternatieve financiers zoals Collin Crowdfund. Het Waarborgfonds Kinderopvang sluit aan bij deze ontwikkelingen en is nauw betrokken geweest bij deze financieringsaanvraag. Voor het eerst verstrekt het Waarborgfonds een borgstelling aan (de investeerders van) Collin Crowdfund.

Wilt u meer weten over deze nieuwe financieringsvorm? Kom dan op 6 maart naar de Kennisdag “Grip op Kwaliteit” in Amsterdam. Collin Crowdfund en Kinderopvang Speel-Inn Groep geven daar samen een sessie over dit thema. Aan de hand van een praktijkcasus wordt uitgelegd hoe het traject van aanvraag tot het verkrijgen van de financiering verloopt. Aanmelden kan hier.

Meer weten over deze nieuwe financieringsvormen en over borgstellingen? Neem dan contact op met Cora Mastwijk. 

28/02/2018 / Extern nieuws
Gerelateerd