Subsidieregeling om stappen te maken met verduurzamen van het gebouw

Kinderopvangtotaal.nl | Nederland

Nederland moet in snel tempo de CO2-uitstoot verlagen en het aardgasverbruik verminderen. Met de nieuwe subsidieregeling Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed, DUMAVA, komt het Rijk met 150 miljoen euro tegemoet in de kosten van verduurzamen.

Als je eigenaar bent van maatschappelijk vastgoed zoals een school of kinderopvanglocatie, of als je je bezig houdt met de verduurzaming hiervan, kan je nu alvast de aanvraag voorbereiden. Aanvragen is mogelijk vanaf 3 oktober 2022 tot het einde van 2023.

Lees het volledig bericht


Groene Agenda Kinderopvang helpt je praktisch op weg
De ambitie om te verduurzamen is er, nu de uitvoering! Want vaak wil je wel, maar waar begin je? De Groene Agenda Kinderopvang helpt je praktisch op weg en neemt je stapsgewijs mee in de verduurzamingsopgave binnen jouw organisatie. De Groene Agenda bevat kennisitems, tools, praktijkervaringen, activiteiten en ondersteuningsmogelijkheden vanuit acht agendapunten die zich elk richten op een ander onderdeel in het verduurzamingsproces. Loop de agendapunten in volgorde af of kies specifiek voor de agendapunten die passen bij de ambities van jouw organisatie. Vraag hier de Groene Agenda Kinderopvang aan.

11/07/2022 / Extern nieuws
Gerelateerd