Tiplijst | Inspectiebezoek in de praktijk

Regelmatig spreken we met ondernemers over het goed uitrusten van de pedagogisch medewerkers voor een inspectiebezoek: “Vaak vinden we het zelf al spannend; het inspectiebezoek van de GGD. Zelfs als je eigenlijk best weet dat je de kennis en kunde in huis hebt!”. Tijdens het webinar 'Wetgeving en Toezicht' kwam opnieuw de vraag omhoog: 'Hoe rust jij je pedagogisch medewerkers uit voor een inspectiebezoek?'. Om antwoord te geven op deze vraag hebben we de tiplijst 'Inspectiebezoek in de praktijk' opgesteld.Voorblad.png

Voor de pedagogisch medewerker geldt eigenlijk hetzelfde als voor jou als leidinggevende: als je aan de ene kant je theoretische kennis over ons vak op orde hebt en aan de andere kant de tools hebt om een ontspannen gesprek te voeren, ga je echt met meer zelfvertrouwen het gesprek aan. Met deze tiplijst, met tips uit de praktijk van andere ondernemers aangevuld met onze eigen praktijkervaringen, helpen we jou op weg om jouw pedagogisch medewerkers goed uit te rusten voor een inspectiebezoek!

Download hier de tiplijst

NIEUW Vragenuur: in gesprek met de toezichthouder
Heb jij je wel eens afgevraagd hoe een toezichthouder een inspectie voorbereid? Of ben je benieuwd hoe een toezichthouder een veiligheids- en gezondheidsbeleid bekijkt? Of beter nog: heb je zelf een vraag die je aan een toezichthouder wilt stellen? Dat kan nu! In samenwerking met de GGD organiseren we het ‘Vragenuur: in gesprek met de toezichthouder’ op 7 en 10 juni 2021. Meer informatie? Klik hier.

05/05/2021 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd