Uw jaarrekening 2018 is nog steeds welkom!

Graag herinneren wij u eraan dat u nog steeds kunt bijdragen aan het sectorrapport. Deelnemen kan door uw jaarrekening te mailen naar info@benchmarkkinderopvang.nl of via onderstaande knop!

Het sectorrapport geeft u als ondernemer in de kinderopvang een goed inzicht in de feiten, cijfers en financiële ontwikkeling van de sector. Dit helpt de sector onder andere bij het monitoren van de gevolgen van de Wet IKK.

U als deelnemer krijgt de mogelijkheid om uw organisatie te vergelijken met een aantal soortgelijke kinderopvangorganisaties. Daarmee krijgt u goed inzicht in uw eigen prestaties. Wilt u daarover sparren? Dan kunt u een van onze experts uitnodigen op uw locatie.

Helpt u ons om ook dit jaar sectorinzicht te delen? Lever dan uw jaarrekening over 2018 aan!

Wanneer u ons uw jaarcijfers over 2018 aanlevert, worden deze gegevens automatisch en anoniem verwerkt. Op deze manier kost het u nauwelijks tijd, maar draagt u bij aan goed sectorinzicht. Elke vorm van jaarcijfers telt hierbij! Van klein tot groot en van een officieel jaarverslag tot een eenvoudige uitdraai van uw balans en winst en verliesrekening.

Logos sectorrapport.png

16/09/2019 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd