Waarborgfonds zet Netwerkkringen Professionals Kinderopvang voort

Op initiatief van Tony Weggemans (AYIT Consultancy) is in maart 2004 het Netwerk Professionals Kinderopvang opgericht. Een zelfstandig label wat al meer dan 15 jaar met succes kringen van professionals van verschillende kinderopvangorganisaties uit heel Nederland bij elkaar brengt.

Het netwerk biedt vakgenoten de gelegenheid om op een informele en inspirerende manier inzichten en ervaringen uit te wisselen over onderwerpen passend bij een van de kringen (Controllers, Facilitair, Inkoop en Marketing).

Tony Weggemans heeft het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang gevraagd om de kringen voort te zetten. Vanaf januari 2021 valt het Netwerk Professionals Kinderopvang daarom onder de vlag van het Waarborgfonds. Tony Weggemans blijft als expert bij de kringen en het Waarborgfonds betrokken.

Binnenkort komt de nieuwe website van de netwerkkringen online. Wil je nu al meer weten over deze kringen? Neem dan contact met ons op via info@netwerkprofessionalskinderopvang.nl.

Ben je ondernemer van een kleinschalige kinderopvangorganisatie en heb je ook behoefte aan een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die zichzelf en hun organisatie willen professionaliseren en hierin willen leren met en van elkaar? 
Lees hier meer over de kennisgroep voor ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties.

28/10/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd