Waarborgfonds Kinderopvang ondersteuningspartner Kennisdag

Op dinsdag 6 maart organiseert Kenniscentrum Ruimte-OK in samenwerking met gemeente Amsterdam de 5e editie van de landelijke Kennisdag ‘Grip op kwaliteit’. Ieder jaar komen schoolbesturen, kinderopvangondernemers en gemeenten samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en te leren van elkaar.

Flyer kennisdag.pngThema’s
Dit jaar staan de thema’s; duurzaamheid, kwaliteit, financiering en IKC ontwikkeling centraal. Na deze dag weet u wat er speelt als het om de huisvesting van (integrale) kindcentra en scholen gaat. U wordt bijgepraat aan de hand van praktische voorbeelden en leerervaringen uit het veld, die eerlijk met u worden gedeeld door ervaringsdeskundigen van collega kinderopvangorganisaties, scholen en gemeenten.

Ondersteuningspartner
Als ondersteuningspartner van de Kennisdag werkt het Waarborgfonds Kinderopvang mee aan een mooi programma interessant voor de kinderopvang sector. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de nieuwe financieringsmogelijkheden voor de kinderopvangsector, zoals crowdfunding. Vanuit het Sectorrapport Kinderopvang kijken we naar de financiële positie van de sector en gaan we met u in gesprek over de uitkomsten. Met behulp van geslaagde praktijkvoorbeelden laten we u zien hoe u om kunt gaan met nieuwe wet- en regelgeving in de kinderopvang. Én we gaan aan de slag met duurzaamheid. Hoe realiseert u een beter binnenklimaat en waar begint u als het gaat om duurzaamheid?
 

Meer informatie en kaarten bestellen? Klik dan hier!

 

Gratis ochtendbijeenkomst - Integraliteit in het sociale domein
In de ochtend voorafgaand aan de Kennisdag organiseren we samen met Kindcentra 2020 een debat over integraliteit in het sociale domein. Hoe organiseren we de beste integrale voorzieningen voor kinderen? Hoe kunnen gemeenten, kinderopvang, scholen en jeugdzorg integraliteit in het sociale domein samen realiseren? We horen graag uw mening! Aanmelden voor deze gratis ochtendbijeenkomst kan hier

 

23/01/2018 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd