Webinar 'Gezonde lucht in de kinderopvang: Belangrijker dan ooit’

Kinderopvangtotaal.nl | Nederland

Een gezond binnenklimaat is essentieel, helemaal in deze tijd. Hoe kun je de luchtkwaliteit in de kinderopvang verbeteren? En wat zijn de gevolgen van derdehands rook? Over deze en andere vragen over luchtkwaliteit gaat het gratis webinar ‘Gezonde lucht in de kinderopvang, belangrijker dan ooit’, op woensdagavond 15 september.

Voor professionals in de kinderopvang
Het webinar is bedoeld voor professional in de kinderopvang, zoals pedagogisch medewerkers, locatiemanagers en gastouders, maar is ook geschikt voor ouders. Het webinar wordt georganiseerd door de Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (BOinK), Gemeente Utrecht, GGD regio Utrecht en Beroepsvereniging Pedagogisch Professionals in de Kinderopvang (PPINK). ‘We leggen uit hoe je zelf als pedagogisch medewerker, als aanbieder van kinderopvang en als ouder zelf hierbij de regie kan nemen en morgen al aan de slag kunt’, meldt BOinK.

Lees hier het volledige bericht


Om kinderopvangorganisaties te ondersteunen op het gebied van duurzaamheid is de Groene Agenda Kinderopvang ontwikkeld. De Groene Agenda bevat kennisitems, tools, praktijkervaringen, activiteiten en ondersteuningsmogelijkheden vanuit acht agendapunten die zich elk richten op een ander onderdeel in het verduurzamingsproces. Het binnenklimaat is daar één van. Je kunt alle agendapunten in volgorde aflopen of specifiek kiezen voor de agendapunten die passen bij de ambities van jouw organisatie. Vraag de Groene Agenda Kinderopvang hier aan.

23/08/2021 / Extern nieuws
Gerelateerd