Webinar ´Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach (IKK en VE) in de organisatie´

Per 1 januari 2022 wordt de inzet van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach VE verplicht voor kinderopvangorganisaties waar Voorschoolse Educatie wordt aangeboden. Deze inzet komt bovenop de uren van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach vanuit de Wet IKK, welke vanaf 2019 verplicht is. Na het succes van deze webinar vorig jaar, die we zo’n 30 keer hebben mogen organiseren, plannen we nu écht de laatste webinars.

Ben jij werkzaam als pedagogisch beleidsmedewerker/coach of ben jij als ondernemer, directeur of manager direct betrokken bij de inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach, dan is deze webinar iets voor jou!

We kijken naar de inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de afgelopen twee jaar en blikken vooruit op 2022.

Hoe zat het ook alweer met de implementatie van deze maatregel uit de wet IKK? Komt de pedagogisch coach binnen jouw organisatie tot zijn/haar recht? En hoe zet je de pedagogisch beleidsmedewerker langdurig in voor beleidsvoornemens?

Tijdens deze webinar gaan we, volgens de uitgangspunten van de wet, praktisch met de invulling van de functies aan de slag. Hoe positioneer je de verschillende functies in de organisatie, hoe onderscheiden de rollen zich ten opzichte van elkaar en waar kun je gebruik maken van de synergie?

We leggen uit hoe het zit met de inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach VE en wat er van jou en je organisatie wordt verwacht per 1 januari 2022. We zijn benieuwd wat jij anderen hierin wil meegeven!  

Data en tijden: 

  • 28 april 2021  10:00 – 12:30 uur
  • 28 april 2021  13:30 - 16:00 uur
  • 29 april 2021  10:00 – 12:30 uur

Doelgroep: (kleinschalige) kinderopvangorganisaties
Webinarleiders: Jiska Lennartz of Sonja Sandbergen
Kosten: 50 euro per deelnemer excl. BTW

Klik hier om aan te melden! 

De webinar vindt online plaats via Zoom. Omdat we interactie tijdens de webinar belangrijk vinden, hanteren we een maximaal aantal van 12 deelnemers. Dit geeft ruimte voor het stellen van vragen en maakt het mogelijk in te gaan op praktijkvoorbeelden vanuit jullie.

Heb je deze workshop/webinar al gevolgd en heb je behoefte aan een verdieping? Houd onze website dan in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je niks mist!

23/02/2021 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd