Webinar: Juist inrichten administratie voor eenvoudige maandaanlevering

In samenwerking met de Belastingdienst Toeslagen organiseert het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang een webinar om kinderopvangorganisaties te ondersteunen bij het maandelijks aanleveren van de gegevens ten behoeve van de kinderopvangtoeslag. Het webinar richt zich op de administratie. Als deze juist is ingericht, wordt het aanleveren een handeling die weinig tijd kost.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de maandaanlevering aan de belastingdienst per januari 2022 verplicht. Er is nog een groep kinderopvangorganisaties die het administratief complex vindt om aan te leveren. Hierdoor wordt niet aangeleverd, dan wel niet correct aangeleverd.

In dit webinar leer je in korte tijd hoe je de administratie kunt inrichten, zodat een correcte maandaanlevering mogelijk is. De informatie die je krijgt kun je direct toepassen én je krijgt oplossingen voor de meest voorkomende belemmeringen. Daarmee voldoe je aan de gegevensaanlevering en ben je alvast klaar voor januari 2022.  

Datum: Maandag 8 november van 10:00 – 11:30 uur
Doelgroep: Kinderopvangorganisaties die (nog) niet maandelijks aanleveren of dit al wel doen, maar bij wie dit (te) veel tijd kost.
Waar: Online via Zoom

Aan het volgen van dit webinar zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is echter wel noodzakelijk. Je ontvang een week voorafgaand aan het webinar de praktische informatie.

Aanmelden webinar

06/10/2021 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd