Webinar | Op weg naar een uurprijs voor 2023!

Hoe bepaal je als kinderopvangondernemer de juiste uurprijs voor het volgende jaar? Na het succes van voorgaande jaren zal ook dit jaar weer het webinar "op weg naar een uurprijs voor 2023" georganiseerd worden. Leer in korte tijd om op basis van een begroting de uurtarieven voor aankomend jaar te bepalen.

Het webinar “Hoe bepaal ik mijn uurprijs?” is bedoeld voor ondernemers die het tarief op een professionelere manier willen vaststellen en onderbouwen. We nemen jou mee in de vele aspecten die bepalend zijn voor het vaststellen van de juiste uurprijs. Denk aan: jouw gemaakte prognoses, de UPS (Unique Selling Points) van jouw organisatie, de prijsbepaling van jouw concurrenten, het wel/niet stijgen van het KOT-tarief of de loonkosten bij een nieuwe CAO, etc. Als ondernemer sta je elk jaar opnieuw voor de vraag: ‘Hoe bepaal ik nu de uurprijs die past bij mijn organisatie? Waar moet ik dan allemaal rekening mee houden? En welke afwegingen maak ik daarbij?’.

Het webinar richt zich op ondernemers van kleinere kinderopvangorganisaties. We gaan in op de economische en strategische afwegingen die je kunt maken bij het vaststellen van de nieuwe tarieven. Alle eerder genoemde aspecten komen aan bod. Er is volop ruimte voor het delen van ervaringen met de andere deelnemers en voor het stellen van vragen. Je leert ook hoe je het adviestraject met de oudercommissie doorloopt zonder weerstand, omdat je het nieuwe tarief kunt verklaren en verantwoorden.

We gaan in dit webinar dieper in op economische en strategische afwegingen bij het vaststellen van de nieuwe tarieven. Wil je juist weten hoe je een begroting maakt? Dan kun je het begrotingsmodel aanvragen via onze website. Het model wordt aangeboden in combinatie met een handleiding en een gratis webinar. 

Data en locatie:                                                             

Doelgroep: Ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties
Workshopleider: Joost Koetsier
Kosten: Webinar €75,- excl. btw & € 52,50 excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement

Op dit moment is er geen nieuwe datum gepland, heb je interesse mail dan naar info@waarborgfondskinderopvang.nl

 

 

 

23/08/2022 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd