Workshop Inzet Pedagogisch beleidsmedewerker & coach

In korte tijd geven wij meer duidelijkheid en handvatten over het invullen van de functie van pedagogisch beleidsmedewerker & coach binnen de eigen organisatie.

Tijdens deze workshop gaan we, volgens de uitgangspunten van de wet, praktisch met de invulling van deze functie aan de slag. Hoe positioneert je deze functie in de organisatie, hoe borg je de uitvoering en de kwaliteit maar ook hoe verantwoord je dit aan ouders/ verzorgers, medewerkers en toezicht? Deze workshop is bedoeld voor kinderopvangondernemers die op zoek zijn naar de mogelijkheden tot invulling van deze functie in de eigen organisatie. We werken met een klein aantal deelnemers en er is veel ruimte tot interactie en het stellen van vragen. 

Doelgroep: Kleinschalige kinderopvangorganisaties

Data en locaties:

  • Maandag 14 september 14:00 uur tot 17:00 uur | Assen
  • Maandag 21 september 10:00 uur tot 13:00 uur | Eindhoven
  • Dinsdag 22 september 14:00 uur tot 17:00 uur | Utrecht  

Workshop: Workshop Inzet Pedagogisch beleidsmedewerker & coach in uw organisatie
Doelgroep: Kleinschalige kinderopvangorganisaties
Workshopleider: Jiska Lennartz en Sonja Sandbergen 
Kosten: 50 euro per deelnemer excl. btw

Klik hier voor meer informatie en aanmelden! 

Heeft u een vraagstuk wat u tijdens de workshop beantwoord wilt krijgen? Geef het aan ons door bij inschrijving, dan kunnen we dit tijdens de workshop behandelen.

Wij bieden ook de mogelijkheid om deze workshop "in company" te organiseren. Onze projectspecialist neemt voorafgaand contact met je op om de workshop in te richten naar behoefte. De workshop zal gegeven worden op de vestigingslocatie. Mail voor meer informatie info@waarborgfondskinderopvang.nl of neem contact op met Sonja of Jiska.

 

Veiligheidsrichtlijnen omtrent het coronavirus:

Tijdens de events houden wij rekening met de veiligheidsrichtlijnen omtrent corona. De locatie is hier juist op ingericht. Heb je last van verkoudheid of griepachtige verschijnselen? Blijf dan thuis, meld je af en neem contact met ons op. Samen zoeken we naar een gepaste oplossing.

 

Corona richtlijnen header mailchimp_website banner 600x180.png

 

29/08/2020 / Waarborgfonds Kinderopvang
Gerelateerd