31 oktober 202310:00 tot 14:00
Hoor je na aanmelding

Bijeenkomst Netwerkkring Marketing & Communicatie

Wil jij als verantwoordelijke voor Marketing & Communicatie in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de netwerkkring Marketing & Communicatie in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

  • De netwerkkring is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor marketing & communicatie .
  • Locatie - Wisselend op locatie bij één van de deelnemers
  • Datum en tijd - 31 oktober van 10.00 tot 14.00 uur incl. lunch 
  • Kosten - € 426,- excl. btw per jaar

Deze netwerkkring biedt een unieke gelegenheid om 3 keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om de marketing en communicatie van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?

De netwerkkring is bedoeld voor professionals in de kinderopvang die verantwoordelijk zijn voor de marketing en communicatie .

  • Marketingmedewerkers: je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van marketingactiviteiten. Je bedenkt marketingstrategieën, assisteert bij uitvoering van campagnes en analyseert de effectiviteit van marketingactiviteiten. 
  • Communicatiemedewerkers: bent werkzaam op het gebied van interne en externe communicatie. Je schrijft communicatieplannen, draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het communicatiebeleid en monitort de naleving van het communicatieplan. 

Wat kun je verwachten van deze netwerkkring?

  • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We werken aan oplossingen voor vraagstukken waar we in ons vakgebied tegenaan lopen.
  • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. De agenda bepalen de deelnemers zelf. Denk aan onderwerpen als: communicatie rondom de kostprijzen en bij een pandemie. Hoe je vanuit marketing en communicatie proactief inspeelt op de verwachte vraaguitval. Hoe draagt dit bijvoorbeeld bij aan het aantrekkelijk en zichtbaarder maken van de 8+ BSO nu daar de bezetting terugloopt? Ook worden brandings trajecten van verschillende organisaties besproken en de kansen die zulke trajecten bied. Denk aan websites in meerdere talen, andere manieren van werken en interne communicatie. 
  • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf als professional en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Benieuwd naar welke netwerkkringen we nog meer organiseren? 

Aanmelden voor deze netwerkkring kan via het formulier hieronder. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact met ons op via info@waarborgfondskinderopvang.nl of 085 - 13 05 683.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA