Financieringsarrangementen

Met een aantal financiers hebben we arrangementen afgesloten. Zij bieden organisaties met een borgstelling voordelen zoals korting op de financieringsrente of op verzekeringen. In dit gedeelte van de website presenteren deze arrangementfinanciers zich. Het kan de moeite waard zijn om de voordelen van de diverse financiers te bekijken en deze met elkaar te vergelijken.

Knab Crowdfunding

Waarborgfonds Kinderopvang heeft een arrangement met Knab Crowdfunding voor het financieren van ondernemers in de kinderopvang, waarbij de risico’s voor investeerders afgedekt kunnen worden middels een borgstelling.
 

Lees meer

Collin Crowdfund

Waarborgfonds Kinderopvang heeft een arrangement met Collin Crowdfund voor het financieren van ondernemers in de kinderopvang, waarbij de risico’s voor investeerders afgedekt kunnen worden middels een borgstelling.
 

Lees meer

Qredits

Steeds meer ondernemers in Nederland hebben geen of onvoldoende toegang tot bedrijfsfinanciering en/of betaalbare coaching. Qredits is een sociale kredietverstrekker zonder winstoogmerk en heeft hiermee een bijzondere positie in de financiële markt.

Lees meer

Rabobank

Speciaal voor ondernemers in de kinderopvang heeft de Rabobank in samenwerking met Waarborgfonds Kinderopvang een zekerhedenregeling ontwikkeld. Hierbij worden o.a. leningen verstrekt in combinatie met een borgstelling van Waarborgfonds Kinderopvang.

Lees meer

ABN AMRO

ABN AMRO heeft in samenwerking met Stichting Waarborgfonds Kinderopvang een uniek arrangement voor ondernemers in de kinderopvang ontwikkeld. Hierin biedt ABN AMRO u een maatwerkfinanciering, gericht op uw specifieke behoefte, maar ook bedrijfs- en persoonlijke verzekeringen voor een compleet verzekerd gevoel.

Lees meer

Triodos Bank

De Triodos Bank is van oudsher altijd al actief geweest in de kinderopvang en heeft daardoor veel ervaring in deze sector opgebouwd. Triodos Bank biedt maatwerkfinancieringen aan tegen een passend tarief waarmee rekening wordt gehouden met borgstellingen van het Waarborgfonds Kinderopvang.
 

Lees meer

ING Bank

een nauw overleg van de ING Bank met het Waarborgfonds maakt een werkelijk optimale oplossing voor uw financieringswensen mogelijk en leidt tot condities die aanmerkelijk gunstiger uitkomen dan wanneer er geen sprake zou zijn van een arrangement.


 

Lees meer