Bankarrangementen

Met een aantal banken hebben we arrangementen afgesloten. Zij bieden organisaties met een borgstelling voordelen zoals korting op de financieringsrente of op verzekeringen. In dit gedeelte van de website presenteren deze arrangementsbanken zich. Het kan de moeite waard zijn om de voordelen van de diverse banken te bekijken en deze met elkaar te vergelijken.

Rabobank

Speciaal voor ondernemers in de kinderopvang heeft de Rabobank een arrangement ontwikkeld. Hierbij worden o.a. leningen verstrekt onder gunstige voorwaarden en tarieven, in combinatie met een borgstelling van het Waarborgfonds Kinderopvang. Daarnaast is er een aantrekkelijk verzekeringsarrangement
 

Lees meer

ABN AMRO

ABN AMRO heeft in samenwerking met Stichting Waarborgfonds Kinderopvang een uniek arrangement voor ondernemers in de kinderopvang ontwikkeld. Hierin biedt ABN AMRO u een maatwerkfinanciering, gericht op uw specifieke behoefte, maar ook bedrijfs- en persoonlijke verzekeringen voor een compleet verzekerd gevoel.

Lees meer

Triodos Bank

De Triodos Bank is van oudsher altijd al actief geweest in de kinderopvang en heeft daardoor veel ervaring in deze sector opgebouwd. Triodos Bank biedt maatwerkfinancieringen aan tegen een passend tarief waarmee rekening wordt gehouden met borgstellingen van het Waarborgfonds Kinderopvang.
 

Lees meer

ING Bank

een nauw overleg van de ING Bank met het Waarborgfonds maakt een werkelijk optimale oplossing voor uw financieringswensen mogelijk en leidt tot condities die aanmerkelijk gunstiger uitkomen dan wanneer er geen sprake zou zijn van een arrangement.


 

Lees meer