Cursusreeks huisvesting
12 oktober 202310:00 tot 15:00
Utrecht

Basiscursus – Strategisch aan de slag met huisvesting in de kinderopvang = VOL

Gezonde kinderopvang vraagt om kwalitatief goede en duurzame gebouwen. Goede huisvesting heeft namelijk een positief effect op het welbevinden van de kinderen en werknemers die het gebouw dagelijks gebruiken. Goed beheer op de bestaande huisvesting of de realisatie van een nieuw gebouw is echter een complexe opgave.

Tijdens deze interactieve cursus wordt basiskennis verkregen met betrekking tot deze complexe opgaves. We gaan in op de wet- en regelgeving en richtlijnen die voor de huisvesting van kinderopvang van belang zijn. Wat komt er allemaal kijken bij huisvesting? Wat is er nodig en wat is wenselijk? Wie is er verantwoordelijk?

We geven handvaten om te komen tot kwalitatief goede huisvesting en nemen ook thema’s als binnenklimaat, onderhoud en duurzaamheid mee. Ook maken we de koppeling naar het meerjaren onderhoudsplan en het strategisch huisvestingsplan. Na deze cursus beschik je over de basiskennis en kun je aan de slag met de eigen huisvestingsopgave.  

  • Locatie - Utrecht
  • Datum en tijd - 12 oktober 2023 van 10:00 uur tot 15:00 uur
  • Kosten - basiscursus € 350,- excl. btw
  • Spreker - Marion Breg

De basiscursus is onderdeel van de cursusreeks Huisvesting Kinderopvang. De reeks bestaat uit een basiscursus en drie verdiepingscursussen die je in combinatie of los kunt volgen. 
Kosten cursusreeks - Basiscursus € 350,- excl. btw, verdiepingscursus 
€ 250,- excl. btw per cursus. Organisaties met een ondersteuningsabonnement krijgen 30% korting. Volg je de volledige reeks? Dan krijg je 1 verdiepingscursus cadeau en is het totaalbedrag 
€ 850,- excl. btw. voor de volledige reeks 

>> Klik hier voor meer informatie over de volledige cursusreeks

Cursusreeks Huisvesting Kinderopvang

Kosten: Basiscursus € 350,- excl. btw, verdiepingscursus € 250,- excl. btw per cursus. Organisaties met een ondersteuningsabonnement krijgen 30% korting.
Volg je de volledige reeks? Dan krijg je 1 verdiepingscursus cadeau en is het totaalbedrag € 850,- excl. btw. voor de volledige reeks

Ik schrijf me in voor de volgende cursus(sen)*

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *

Lees hier de verkoopvoorwaarden

Volg ons ook op Social Media  LinkedIn.png 

CAPTCHA