13 september 202310:00 tot 13:00
Wisselend op locatie bij één van de deelnemers

Bijeenkomst Kennisgroep 1 Middelgrote Organisaties 

Wil jij als ondernemers van een middelgrote kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de kennisgroep voor Middelgrote ondernemers in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

  • De kennisgroep is bedoeld voor ondernemers van Middelgrote kinderopvangorganisaties, 
  • Locatie - Wisselend op locatie bij één van de deelnemers
  • Datum en tijd - 13 september van 10.00 tot 13.00 uur incl. lunch 
  • Kosten - € 450,- excl. btw per jaar

Deze kennisgroep biedt een unieke gelegenheid om vier keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?

De kennisgroep is bedoeld voor ondernemers van Middelgrote kinderopvangorganisaties, 

  • Ondernemer: Personen die zich ontwikkelen op professioneel vlak, als ondernemer en met zijn of haar organisatie. Ook is er ruimte voor persoonlijke groei. Veiligheid en vertrouwen zijn dan ook één van de kernwaarden binnen de groep.

Wat kun je verwachten van deze kennisgroep?

  • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
  • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. De agenda wordt door de deelnemers zelf bepaald. Denk aan onderwerpen als: (natuurlijk) leiderschap, omgaan met structurele personeelstekorten, verzuim, omgang met raad van toezicht, inrichten staf, indirect leidinggeven, als ook de alledaagse zaken die spelen op de werkvloer. 
  • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf als professional en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Benieuwd naar welke netwerkkringen we nog meer organiseren? Klik dan hier

Aanmelden voor de kennisgroep kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact op met Sonja Sandbergen. 

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA