7 september 202311:00 tot 15:00
Wisselend op locatie bij één van de deelnemers

Bijeenkomst Netwerkkring Controllers kring 2 en 4

Wil jij als Controller in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de netwerkkring voor Controllers in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

  • De netwerkkring is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de financiën. Onderwerpen die op de agenda staan betreffen thema's rondom de bedrijfsvoering, finaniële administratie en managementinformatie. 
  • Locatie - Wisselend op locatie bij één van de deelnemers
  • Datum en tijd - 7 september van 11.00 tot 15.00 uur 
  • Kosten - € 466,- excl. btw per jaar

Deze netwerkkring biedt een unieke gelegenheid om drie of vier keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om de financiële situatie van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?

De netwerkkring is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de financiën. Onderwerpen die op de agenda staan betreffen thema's rondom de bedrijfsvoering, finaniële administratie en managementinformatie. 

  • Controllers en financieel eindverantwoordelijken: Personen die zich bezighouden met het financiële vraagstuk in de kinderopvang. Het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Wat kun je verwachten van deze netwerkkring?

  • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
  • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. Denk aan onderwerpen als bedrijfsvoering, financiële administratie en managementinformatie, zoals: de omzetontwikkeling, kostenaspecten als lonen en huisvesting, externe ontwikkelingen (zoals corona) en begroting- en verslaggevingszaken. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.

Benieuwd naar welke netwerkkringen we nog meer organiseren? Klik dan hier

Aanmelden voor de netwerkkring kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact met ons op via info@waarborgfondskinderopvang.nl of 085 - 13 05 683.

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA