9 oktober 202310:00 tot 13:00
Wisselend op locatie bij één van de deelnemers

Kennisgroep Kwaliteits- en Beleidsmedewerkers Kinderopvang Zuid

Wil jij als kwaliteits- en/of beleidsmedewerker in de kinderopvang je netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen? Zoek je naar een platform waar je gelijkgestemde professionals kunt ontmoeten en van elkaar kunt leren? Dan is de kennisgroep voor kwaliteits- en beleidsmedewerkers in de kinderopvang de perfecte plek voor jou!

 • De kennisgroep is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van het beleid en de kwaliteit binnen kinderopvangorganisaties
 • Locatie - Wisselend op locatie bij één van de deelnemers
 • Datum en tijd - 9 oktober van 10.00 tot 13.00 uur incl. lunch
 • Kosten - € 450,- excl. btw per jaar

Deze kennisgroep biedt een unieke gelegenheid om vier keer per jaar samen te komen en te sparren met andere professionals uit het werkveld. Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten delen we kennis, ervaringen en best practices om het beleid en de kwaliteit van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?

De kennisgroep is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, implementeren en monitoren van het beleid en de kwaliteit binnen kinderopvangorganisaties, zoals:

 • Kwaliteitsmedewerkers: Personen die zich bezighouden met het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de kinderopvang, het ontwikkelen van kwaliteitsstandaarden en het begeleiden van medewerkers bij het implementeren van beleid.
 • Beleidsmedewerkers: Personen die verantwoordelijk zijn voor het formuleren en implementeren van het beleid binnen de kinderopvangorganisatie, het volgen van wet- en regelgeving en het creëren van een beleidskader dat de kwaliteit en veiligheid waarborgt. 
 • Regio- of locatiemanagers met een grote focus op beleid en kwaliteit: Personen in leidinggevende posities die verantwoordelijk zijn voor het beleid en de kwaliteit binnen de kinderopvangorganisatie.

Wat kun je verwachten van deze kennisgroep?

 • Een waardevol netwerk: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw een netwerk op waar je op kunt vertrouwen. We bekijken oplossingen voor vraagstukken waar we allemaal tegenaan lopen.
 • Kennisdeling: Leer van de expertise van elkaar. We bespreken actuele thema's, wisselen ideeën en praktische tips uit. De agenda wordt door de deelnemers zelf bepaald. Denk aan onderwerpen als: Wijzigingen in wet- en regelgeving, het ontwerpen en inrichten van het veiligheid- en gezondheidsbeleid; het actueel en ‘levend’ houden van beleid op de werkvloer en het gebruik van kwaliteitsmanagementsystemen. .
 • Persoonlijke groei: Ontwikkel jezelf als professional en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector kinderopvang.
 • Beleids- en kwaliteitsontwikkeling: Samen werken we aan het verbeteren van het beleid en de kwaliteit van de kinderopvangorganisaties. Door kennis en ervaringen uit te wisselen, kunnen we gezamenlijk de sector verrijken.

Benieuwd naar welke netwerkkringen we nog meer organiseren? Klik dan hier

Aanmelden voor de kennisgroep kan via het formulier onderaan deze pagina. Wil je eerst meer informatie of twijfel je of je past bij het profiel? Neem dan contact op met Sonja Sandbergen. 

Aanmelden netwerken

Dit abonnement heeft een looptijd van 1 jaar. Na afloop van dit jaarabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt er een opzegtermijn van een maand.

Ik meld me aan voor de netwerken *

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *
Tijdens de bijeenkomst wordt er beeldmateriaal vastgelegd, ga je ermee akkoord?*

Lees hier de verkoopvoorwaarden

CAPTCHA