Cursusreeks huisvesting
15 november 202310:00 tot 12:30
Utrecht

Verdiepingscursus – Verduurzaming in de kinderopvang

Tijdens deze cursus beginnen we met inzicht. Wat verstaan we onder een duurzame kinderopvanglocatie? En hoe zit het met thema’s zoals energieprestatie, CO2-reductie en circulariteit? We bieden hulpmiddelen om inzichtelijk te maken hoe duurzaam jouw kinderopvanglocatie of portefeuille is. Dit zorgt voor een goed vertrekpunt om met de opgaven aan de slag te gaan, als eigenaar en als huurder. We leren je meer over normeringen zoals BENG/ENG en bespreken de landelijke opgaves met betrekking tot duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit.

Na deze cursus weet je hoe je duurzaamheid in het meerjaren onderhoudsplan en strategisch huisvestingsplan kunt meenemen en welke acties je nu al kunt nemen om met verduurzamen te beginnen.

  • Locatie - Utrecht
  • Datum en tijd - 15 november 2023 van 10:00 uur tot 12:30 uur
  • Kosten - verdiepingscursus € 250,- excl. btw per cursus
  • Spreker - Marion Breg

De Verdiepingscursus – Verduurzaming in de kinderopvang is onderdeel van de cursusreeks Huisvesting Kinderopvang. De reeks bestaat uit een basiscursus en drie verdiepingscursussen die je in combinatie of los kunt volgen. 
Kosten cursusreeks - Basiscursus € 350,- excl. btw, verdiepingscursus 
€ 250,- excl. btw per cursus. Organisaties met een ondersteuningsabonnement krijgen 30% korting. Volg je de volledige reeks? Dan krijg je 1 verdiepingscursus cadeau en is het totaalbedrag 
€ 850,- excl. btw. voor de volledige reeks 

>> Klik hier voor meer informatie over de volledige cursusreeks

Cursusreeks Huisvesting Kinderopvang

Kosten: Basiscursus € 350,- excl. btw, verdiepingscursus € 250,- excl. btw per cursus. Organisaties met een ondersteuningsabonnement krijgen 30% korting.
Volg je de volledige reeks? Dan krijg je 1 verdiepingscursus cadeau en is het totaalbedrag € 850,- excl. btw. voor de volledige reeks

Ik schrijf me in voor de volgende cursus(sen)*

Organisatie gegevens *

Gegevens contactpersoon *

Wijkt het e-mailadres voor de factuur af? *

Lees hier de verkoopvoorwaarden

Volg ons ook op Social Media  LinkedIn.png 

CAPTCHA