28 september 2021
/ Volgt

Bijeenkomst | Kennisgroep 2 kleinschalige kinderopvangondernemers

Een groep ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties heeft het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang verzocht om in aanvulling op de netwerkkringen voor middelgrote en grote kinderopvangorganisaties een netwerkmogelijkheid speciaal voor hen te organiseren. Hieruit zijn de kennisgroepen voor ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties ontstaan. Op dinsdag 28 september van 13:00-16:00 uur komt kennisgroep 2 weer bij elkaar, dit keer op locatie bij één van de deelnemers.

De kennisgroep is een netwerk van gelijkgestemde ondernemers, die zichzelf en hun organisatie willen professionaliseren en hierin willen leren met en van elkaar.

 

De kennisgroep biedt een platform voor deze groep ondernemers om met elkaar te sparren en ideeën uit te wisselen over vergelijkbare situaties. Daar waar juist deze ondernemers vaak aangeven een sparringspartner te missen, brengt de kennisgroep hen samen. Het Waarborgfonds faciliteert deze bijeenkomst en brengt, waar gewenst, expertise in. De deelnemers van de kennisgroep bepalen zelf welke invulling zij willen geven aan de bijeenkomst. De onderwerpen die ter tafel komen lopen zeer uiteen, denk aan: personeelsbeleid, financieel beleid, organisatieontwikkeling, ontwikkelingen in de sector, marketing en communicatie en toepassing van (IKK) wetgeving. De deelnemers ontwikkelen zich op professioneel vlak, als ondernemer en met zijn of haar organisatie. Ook is er ruimte voor persoonlijke groei. Veiligheid en vertrouwen zijn dan ook één van de kernwaarden binnen de groep.

Ook deelnemen aan de kennisgroep? Aanmelden kan via deze link. Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Sonja Sandbergen of Susanne Oosterman. Zij beantwoorden al je vragen.