16 mei 2019
/ Utrecht

Cursus - Kwaliteitskader Huisvesting Kinderopvang

Het Kwaliteitskader Huisvesting Kinderopvang is een ideaal hulpmiddel om goed inzicht te krijgen in uw huisvesting en uw opgave in de komende jaren. Tijdens deze cursus op 16 mei geven wij u de kennis over de verschillende onderdelen van de huisvesting, waarop u de kwaliteit van uw huisvesting kunt beoordelen.

Datum & locatie: 16 mei 2019 in Utrecht (12.30 – 16.00 uur)
Deelnemers:  Kinderopvang
Cursusleider: Romy Schneider 
Kosten: € 295,- per cursus excl. btw & € 250,- excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement

Gezonde kinderopvang vraagt om kwalitatief goede en duurzame gebouwen. Goede huisvesting heeft namelijk een positief effect op het welbevinden van de kinderen en werknemers die het gebouw dagelijks gebruiken. Daarnaast ondersteunt het bij de ontwikkeling en het leerproces van de kinderen. Goed beheer op de bestaande huisvesting of de realisatie van een nieuw gebouw is echter een complexe opgave. Om kinderopvangorganisaties bij deze taak te helpen heeft het Waarborgfonds Kinderopvang een Kwaliteitskader ontwikkeld. Dit kader spreekt een voor alle betrokkene partijen (gebruiker, eigenaar, vastgoedadviseur) begrijpelijke taal en helpt u op weg met een reeks eenduidige en praktisch toepasbare kwaliteitscriteria op het gebied van ruimtelijke kwaliteit, gebruik en techniek.

Tijdens deze cursus maakt u kennis met Het kwaliteitskader Huisvesting kinderopvang en leert u hoe u Het kader kunt gebruiken binnen de verschillende niveaus (operationeel, tactisch, strategisch) van uw organisatie.

De cursus is bedoeld voor kinderopvangorganisaties die een duurzame huisvesting nastreven en de kwaliteit van hun locaties willen verbeteren.

Kortom een duurzaam gebouw is aantrekkelijk, gezond en betaalbaar.

U kunt tot één week voorafgaand aan de cursus kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Inschrijven voor dit evenement

Gegevens

Rechts

Facturatie

Links2
Rechts2

Akkoord

Nieuwsbrief