29 juni 2023
/ Online

Flitswebinar 'Kengetallen - voor inzicht in de financiële gezondheid van je organisatie’

Kengetallen geven in één oogopslag weer hoe de kinderopvangorganisatie er financieel voorstaat. Je vindt ze vaak op de jaarrekening die rond deze periode in het jaar wordt opgesteld. En ook in rapportages uit de administratiesoftware worden deze getallen weergegeven. In dit flitswebinar krijg je een heldere uitleg over hoe je deze cijfers leest.

We gaan in op de kengetallen voor liquiditeit, solvabiliteit en rentabiliteit. Wellicht nu nog moeilijke woorden, maar de uitleg begint vanaf de basis en is eenvoudig te volgen. Na dit flitswebinar weet je wat ze betekenen en wat je er mee kunt. Het inzicht dat je ermee opdoet, zorgt ervoor dat je grip houdt op de bedrijfsvoering en deze waar mogelijk kunt verbeteren. Zo blijf je financieel op koers!

Wil jij ook leren hoe je snel inzicht krijgt in de financiële gezondheid van je onderneming? Meld je dan aan voor dit flitswebinar. Je ontvangt de handreikingen 'Financiële kengetallen' als naslagwerk.

Kosten voor het flitswebinar en de handreikingen: € 75,- euro excl. BTW & € 52,50 excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement.
Datum en tijd: Donderdag 29 juni van 10:00-11:00 uur
 

Aanmelden                                   

Pagina's