15 mei 2020
/ Ede

Jaarcongres Management Kinderopvang

Het 18e Jaarcongres Management Kinderopvang gaat in op goed werkgeverschap, maar ook op hoe de toekomst van de kinderopvang er uit ziet.

De kinderopvang is de afgelopen jaren overspoeld met nieuwe wet- en regelgeving en kampt daardoor met verschillende problemen. Personeelstekort is daar een van. Om uw organisatie overeind te houden in deze woelige tijden en daarbij de pedagogische kwaliteit verder te verhogen, is goed werkgeverschap cruciaal. Het vinden van personeel is stap 1 maar het behouden en ondersteunen van uw pedagogisch medewerkers is een belangrijk aandachtspunt.

Tijdens het plenaire gedeelte van het Jaarcongres wordt er ingegaan op goed werkgeverschap, maar ook op hoe de toekomst van de kinderopvang er uit ziet. In de verdiepingssessies staan de uitdagingen van de moderne kinderopvangmanager centraal.

Wanneer: 15 mei 2020
Waar: ReeHorst Ede
Voor wie: directies, managers, beleidsmedewerkers en locatiehoofden in de kinderopvang en brede scholen, peuterspeelzalen en BSO’s, docenten en professionals werkzaam in de kinderopvangsector.
Kosten: bekijk hier de tarieven
 

Meer informatie en inschrijven