7 december 2022
/ HNK Utrecht West

Leer- en inspiratiesessie: Investeren in verduurzaming

Wil je graag investeren in duurzaamheid, maar zie je op tegen de investering? Heb je momenteel wel de ambitie, maar niet de middelen? Dat hoeft geen belemmering te zijn! Investeren moet je op de langere termijn bekijken en veel laagdrempelige investeringen in duurzaamheid verdienen zichzelf snel terug.

Kinderopvangorganisaties zetten duurzaamheid steeds hoger op hun agenda. Dit vanuit een intrinsieke motivatie: bijdragen aan een betere wereld. Soms worden deze investeringen ook vanuit financiële besparingsgedachten gedaan. Denk onder andere aan investeringen in Led verlichting en zonnepanelen. Het kan ook je concurrentiepositie versterken. Ouders kiezen steeds vaker voor organisaties die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld.

Laagdrempelige maatregelen verdien je snel terug. Maar hoe ga je om met de grote investeringen? Dergelijke investeringen hebben een langere terugverdientijd, maar je moet nu de middelen inbrengen. Zoek je naar inspiratie of oplossingen? Tijdens deze sessie nemen onze experts je mee in de mogelijkheden die er zijn om jouw ambities waar te maken. Je krijgt inzicht in het maken van een investerings- en financieringsplan. We laten zien wat de terugverdientijden zijn van duurzame maatregelen en je leert hoe je deze maatregelen onderdeel maakt van je totale gebouwenaanpak.

Datum en tijd: woensdag 7 december van 10:00-13:00 uur
Locatie: HNK Utrecht West (Weg der Verenigde Naties 1, 3527 KT Utrecht)
Kosten: € 175,- excl. BTW per deelnemer & € 140,- excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement, 
Sprekers: Marion Breg (Kenniscentrum Ruimte-OK) en Cora Mastwijk (Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang)

Deze Duurzame leer- en inspiratiesessie is een activiteit van de Groene Agenda Kinderopvang

Klik hier om je aan te melden