18 november 2021
/ Centrale locatie in Nederland

Leergang: Controlling Kinderopvang

Hoe realiseer je als kinderopvangorganisatie in deze roerige tijden én kwalitatief goede opvang én een financieel gezonde organisatie? Ofwel: hoe bewaak je de balans tussen de kwaliteit van de opvang en de beschikbare middelen? Die vraag staat centraal in de leergang Controlling Kinderopvang voor controllers, financieel managers en hoofden bedrijfsvoering van kinderopvangorganisaties.

Deze leergang wordt verzorgd door experts op het gebied van controlling, aangevuld met experts die gedegen kennis hebben van de kinderopvangbranche. In vijf dagen behandelen zij de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied controlling en volgen de deelnemers een speciaal voor de kinderopvang ontwikkeld programma waarin ze die theorie in de eigen organisatie toepassen. Op de ochtenden staat de theorie centraal en ’s middags de toepassing ervan in de praktijk.

Inclusief de voorbereiding van de lesdagen en de uitvoering van een persoonlijke opdracht, bedraagt de totale studiebelasting ongeveer 75 uur. De deelnemers krijgen een certificaat dat toegang geeft tot vervolgmodules van Avans+.

Doelgroep:
Controllers, Financieel managers en hoofden bedrijfsvoering van kinderopvangorganisaties

Data:
Vijf donderdagen van 9.30 uur tot 16.30 uur:
18 november 2021, 9 en 22 december 2021, 20 januari 2021 en 3 februari 2021.

Locatie:
Op een centrale locatie in Nederland.

Kosten:
€ 3.950,- (vrijgesteld van btw)

Meer informatie en aanmelden 
 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met:
Peter Kruijsen (Infinite Financieel BV)
06-83645149
info@infinitebv.nl