7 oktober 2021
/ Online via zoom

Webinar 'Sturen op jouw kostprijs' voor medewerkers bedrijfsvoering

Ben je geen controller, maar wel actief op het terrein van de bedrijfsvoering binnen een kinderopvangorganisatie? En wil jij kennisnemen van het rapport ‘Mijn Kostprijs’, het daarin beschreven kostprijsmodel, de actuele waarden van de onderscheiden kengetallen en de mogelijkheden om daarop te sturen? Dan kun je deelnemen aan dit webinar!

Je krijgt tijdens dit webinar inzicht in welke kengetallen belangrijk zijn om op te sturen en hoe je deze kunt inzetten voor de verbetering van de bedrijfsvoering van jouw organisatie. Je leert hoe onderdelen van de kostprijs kunnen worden beïnvloed en de kostprijs per dienst geoptimaliseerd.

Tijdens dit webinar wordt het kostprijsmodel, zoals dat beschreven staat in ons recent gepubliceerde rapport ‘Mijn Kostprijs’, toegelicht. In deze workshop demonstreren we bovendien de daarbij aansluitende benchmarktool ‘Mijn Kostprijs’. Deze digitale tool is vanaf medio september 2021 beschikbaar. Het geeft je de mogelijkheid om de kostenelementen van jouw organisatie in te vullen en te benchmarken met de totale populatie van deelnemers en selecties daarvan. Uiteraard volledig geanonimiseerd. Daarmee krijg je inzicht waar de kosten van jouw organisatie afwijken van collega organisaties. Met de kennis verkregen in de workshop kun je vervolgens sturen op die kostprijselementen.

Doelgroep: Overige medewerkers van kinderopvangorganisaties die actief zijn op het terrein van de bedrijfsvoering
Maximaal aantal deelnemers: 30 deelnemers
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van dit webinar. Aanmelding is echter wel noodzakelijk.  

Klik hier om je aan te melden

Pagina's