Ik ontvang graag het begrotingsmodel

Het jaarlijks samenstellen van een begroting is belangrijk om inzicht te hebben in de financiële voortgang van de organisatie. Met de begroting kan de financiële voortgang tussentijds beoordeeld worden en kan er bijgestuurd worden. Hierdoor verbetert de exploitatie. Daarnaast biedt een begroting onderbouwing voor het prijsbeleid.

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang heeft voor kinderopvangorganisaties een model ontwikkeld waarmee in vijf eenvoudige stappen de begroting samengesteld wordt. Je vult de relevante (historische) gegevens en bezettingsprognoses in en de begroting wordt voor je opgesteld. Dit geeft de mogelijkheid verschillende scenario’s te bekijken en te vergelijken en dit maakt het model extra aantrekkelijk om het juiste uurtarief te bepalen voor het nieuwe kalenderjaar. 

Start met het opstellen van je eigen begroting. Laat je gegevens achter om het begrotingsmodel incl. de handleiding te ontvangen en om je aan te melden voor het webinar. 

*Het begrotingsmodel is alleen aan te vragen door kinderopvangorganisaties.

Doelgroep: Ondernemers van (kleinschalige) kinderopvangorganisaties
Kosten: € 350,- euro excl. btw. (incl. begrotingsmodel, handleiding en webinar). Organisaties met een ondersteuningsabonnement ontvangen 30% korting en betalen €245,- excl. btw.

Rechts

Gegevens contactpersoon

Klik hier voor de privacyverklaring

Volg ons ook op Social Media  LinkedIn.png   Instagram2.png   Facebook.png