Cursus - Organiseren & financieren van huisvesting kindcentra

Onderwijs en kinderopvang zoeken elkaar steeds vaker op in nauwere samenwerking en gemeenschappelijke huisvesting. Terwijl iedereen daar de voordelen van ziet, kent de huidige wetgeving nog steeds de nodige belemmeringen voor een optimale invulling. Hoe kunnen kinderopvang, onderwijs en gemeenten daar het beste mee omgaan? Ben jij op zoek naar praktische tips en oplossingen? Kom dan naar deze cursus.

Datum & locatie: 24 juni 2021 in Utrecht* (09.30 – 13.00 uur)
Deelnemers:  Kinderopvang, onderwijs en gemeenten
Cursusleiders: Jan Schraven (Kenniscentrum Ruimte-OK)
Kosten: € 350,- per cursus excl. btw & € 250,- excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement | Indien de cursus als webinar wordt gegeven, zijn de kosten €175,- excl. btw

Je kunt tot één week voorafgaand aan de cursus kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

* Voor de cursus houden wij rekening met de veiligheidsrichtlijnen vanuit het RIVM omtrent corona. Als gevolg hiervan werken we met kleine groepen en is de locatie zo ingericht dat we ook gedurende de cursus 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Mocht een fysieke bijeenkomst ondanks de getroffen voorzorgsmaatregelen niet mogelijk zijn, vindt de cursus digitaal plaats.

 

Gegevens

Rechts

Facturatie

Links2
Rechts2

Akkoord

Nieuwsbrief