Inzicht in geldstromen met model voor liquiditeitsprognose

Door een liquiditeitsprognose op te stellen, krijg je inzicht in je ontvangsten en uitgaven. Je ziet hierdoor hoeveel liquide middelen er aanwezig zijn en of je aan je financiële verplichtingen kan voldoen.

Door deze prognose per maand op te stellen weet je ook of er een moment is dat je saldo negatief is en kun je daar tijdig een oplossing voor uitwerken. Om dit inzicht te krijgen kun je gebruik maken van het prognosemodel van Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang. Je vult je eigen gegevens in en het model doet de rest van het werk. In het bijbehorend flitswebinar krijg je uitleg over het gebruik van het model waarmee je een liquiditeitsprognose opstelt en krijg je tips aangereikt.

Kosten: € 75,- excl. btw (incl. model, handleiding en flitswebinar) & € 52,50 excl. btw voor organisaties met een ondersteuningsabonnement.

>> Vul het formulier in om het model aan te vragen en je in te schrijven voor het flitswebinar*

* Je ontvangt het model en de handleiding binnen enkele werkdagen via de mail
 

Met het inzenden van het formulier ga je akkoord met de kosten van € 75,- excl. btw voor het model, de handleiding en het webinar. Organisaties met een ondersteuningsabonnement krijgen 30% korting. De factuur volgt binnen enkele werkdagen via de mail.

Rechts

Gegevens contactpersoon

Facturatie

Links2

Inschrijven flitswebinar (optioneel)

Tijdens dit flitswebinar krijg je tips aangereikt en krijg je uitleg over het model.
Rechts2

Privacyverklaring

Klik hier voor de privacyverklaring

Blijf op de hoogte

Volg ons ook op Social Media  LinkedIn.png   Instagram2.png   Facebook.png