Kennisgroep ondernemers

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang faciliteert verschillende kennisgroepen voor ondernemers van kleinschalige of middelgrote organisaties. De kennisgroepen bieden een platform voor ondernemers die willen ontmoeten en leren en zichzelf en zijn of haar organisatie willen professionaliseren.

In het kort

  • Verschillende kennisgroepen voor ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties (tot ongeveer 150 kindplaatsen) of middelgrote organisaties (vanaf drie locaties en 150 kindplaatsen)
  • Vier bijeenkomsten per jaar met de eigen groep
  • Een inspiratiedag met alle kennisgroepen samen
  • Wisselend op locatie bij één van de deelnemers of een andere inspirerende plek in het land            
  • Toegang tot een interactief forum
  • en meer!

Kosten

450,- excl. btw per jaar. Instromen gedurende het jaar is mogelijk. Het tarief van dit eerste jaar wordt daarop aangepast.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Na je aanmelding neemt één van de projectspecialisten contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch zijn, maar ook via een videocall. Zo leren we je een beetje kennen en kunnen we, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, een goede match van ondernemers per kennisgroep maken. Denk hierbij aan de grootte van de onderneming, ervaringsjaren, ontwikkeldoelen, kennis en andere specifieke kenmerken.

Wil je eerst meer informatie of twijfel je over welke kennisgroep het best bij jou past? Neem contact op met Sonja Sandbergen. Zij beantwoordt al je vragen.

 

Aanmelden:

Rechts
Links2
Rechts2

Klik hier voor de privacyverklaring

Volg ons ook op Social Media  LinkedIn.png   Instagram2.png   Facebook.png