Kennisgroep ondernemers kleinschalige kinderopvangorganisaties

Een groep ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties heeft het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang verzocht om in aanvulling op de netwerkkringen voor middelgrote en grote kinderopvangorganisaties een netwerkmogelijkheid speciaal voor hen te organiseren. Hieruit zijn de kennisgroepen voor ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties ontstaan.

In het kort

  • Voor ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties (tot ongeveer 150 kindplaatsen)
  • Vier bijeenkomsten per jaar
  • Wisselend op locatie bij één van de deelnemers*             
  • Toegang tot een interactief forum
  • en meer!

Kosten

450,- excl. btw per jaar. Instromen gedurende het jaar is mogelijk. Het tarief van dit eerste jaar wordt daarop aangepast.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Na je aanmelding neemt één van de projectspecialisten contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch zijn, maar ook via een videocall. Zo leren we je een beetje kennen en kunnen we, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, een goede match van ondernemers per kennisgroep maken. Denk hierbij aan de grootte van je onderneming, jouw ervaringsjaren, ontwikkeldoelen, kennis en andere specifieke kenmerken.

Wil je eerst meer informatie? Neem contact op met Sonja Sandbergen. Zij beantwoordt al je vragen.

*Tijdens de events houden wij rekening met de veiligheidsrichtlijnen omtrent corona. Hierdoor kan het zijn dat de bijeenkomsten in een online omgeving plaatsvinden.

 

Aanmelden:

Rechts
Links2
Rechts2

Klik hier voor de privacyverklaring

Volg ons ook op Social Media  LinkedIn.png   Instagram2.png   Facebook.png